KONYA / BEYŞEHİR - Aşağıesence Şehit Adem Meral İlkokulu

Aşağıesence Şehit Adem Meral İlkokulu

AŞAĞIESENCE MAHALLESİ BEYŞEHİR/KONYA
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak.
Misyon
Biz, değişen dünyada ilgi, yetenek ve değerlerini bilerek, var olan potansiyelini hedefine ulaşmada kullanabilen, problem çözme becerisine sahip, duygu, düşünce davranış bakımından tutarlı,  beden, zihin, ruh ve sosyal bakımdan sağlıklı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, kendine yetebilen bireyler yetiştirmek.
DERS BAŞLAMA: 8:50 DERS BİTİŞ: 15:00
KALORİFER
Ulaşım
BELEDİYE OTOBÜSÜYLE BEYŞEHİR´DEN ESENCE MAHALLESİNE, ESENCE MAHALLESİ´NDEN DE BEYŞEHİR´E 20 DAKİKALIK YOLCULUKLA ULAŞILIR.
Yerleşim Yeri
Beyşehir ilçe merkezine 16 km, Seydişehir ilçe merkezine 20 km uzaklıkta bulunmaktadır. Konya il merkezine ise Antalya-Konya yolundan 75 km´dir. Mahallenin doğusunda Çavuş Mahallesi, güneyinde Irmaklı Mahallesi, batısında Bayavşar ve Gökçimen Mahalleleri, kuzeyinde ise Yukarı Esence Mahallesi bulunmaktadır.
BEYŞEHİR İLÇESİNE 16 KM,KONYA İLİNE İSE YAKLAŞIK 70 KM UZAKLIKTADIR.
MENDİL KAPMACA VE YAKAN TOP
BEYAZ BAYRAK VE BESLENME DOSTU OKUL PROJELERİ