KONYA / BEYŞEHİR - Aşağıesence Şehit Adem Meral İlkokulu

Cumhuriyetimiz 100 Yaşında...

İlköğretim Haftası Etkinlikleri

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle öğrencilerimiz karnelerini alarak yaz tatiline giriş yaptı.Yıl boyunca yapılan kazanım değerlendirme sınavlarında başarı gösteren öğrencilerimize hediyeleri Okul Müdürü Ramazan Çelik ve sınıf öğretmenleri tarafından verildi.Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

May

Okulumuz öğrencilerine yönelik satranç turnuvası düzenlenecektir.Turnuvaya katılacak öğrenciler ilk önce sınıf daha sonra okul birinciliği için yarışacak.Turnuvada dereceye girecek olan öğrencilere sene boyunca deneme sınavlarında biriktirdiği puanlara ilave olarak sınıf birinciliği için 10 puan, okul birinciliği için 20 puan eklenecektir.Sene sonunda en yüksek puan alan öğrenciler ödüllendirilecektir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

"Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,

Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!"

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde; kahraman ecdadımızı ve tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ock

12 Eylül itibariyle başladığımız eğitim sürecinde verdikleri emeklerden dolayı okulumuz öğretmenlerine teşekkür eder öğrencilerimizin keyifli bir tatil geçirmesini dileriz.

Ock

Tüberküloz hastalığı solunum yoluyla bulaşan bir hastalıktır. Bu nedenle hastalar bulaştırıcı oldukları dönemde cerrahi maske kullanmalı, öksürük ya da hapşırık sırasında ağızlarını mendille kapatmalıdır.Tüberküloz hastalarının bulunduğu ortamları havalandırmak, bu ortamlara temiz hava sağlamak, havadaki bulaştırıcı partikülleri azaltarak, bulaşma olasılığını azaltır. Odanın güneş görmesi ortamdaki basilleri öldürür.

Ock

Okulumuz öğrencilerinin düşünme, karar verme, problem çözme, planlı hareket etme gibi becerilerini geliştirmek için satranç kursu verilmeye başlandı.

Kas

Bir kitap, bir kalem, bir çocuk, bir öğretmen dünyayı değiştirebilir.Öğrencilerimizin kalbine dokunan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." M.Kemal Atatürk

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılında Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.